06 15266326

Tuin laten onderhouden

Tuinonderhoud is belangrijk om optimaal van je mooie tuin te kunnen genieten. Het onderhoud van je tuin kan uitgevoerd worden door Hoveniersbedrijf Erko Tuinen. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van het laten onderhouden van je tuin. Op die manier kunnen wij voor elke situatie een onderhoudsplan aanbieden dat past bij je wensen. Zo hoef je op een mooie en warme dag niet eerst zelf de tuin te onderhouden, maar kun je direct genieten van een stralende, goed onderhouden tuin.

tuinonderhoud op afspraak

Bij Hoveniersbedrijf Erko Tuinen is het mogelijk dat wij het tuinonderhoud uitsluitend op afspraak uitvoeren. Dat houdt in dat je je tuin laat onderhouden op het moment dat jouw schikt. Deze mogelijkheid bied je veel vrijheid en is ideaal wanneer je zelf ook geniet van het werken in de tuin maar daar niet altijd de tijd voor hebt. Mocht het je de tijd een keer ontbreken of sta je voor een grote klus die je liever uit laat voeren door professionals? Dan bel je naar Hoveniersbedrijf Erko Tuinen. Wij spreken dan op korte termijn met je een moment af waarop wij het tuinonderhoud uitvoeren.

De tuin het hele jaar goed onderhouden

Naast tuinonderhoud op afspraak bieden wij de mogelijkheid om het hele jaar door de tuin te laten onderhouden. Wij komen dan bij je langs om je tuin te onderhouden. Op deze manier straalt de tuin het hele jaar door en hoef je zelf het werk niet uit te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de tuin in het najaar winterklaar maken of dat wij in het voorjaar langskomen om de tuin weer netjes te maken voor de zomer. Een goede start is het halve werk en op die manier kun je een zomer lang genieten van een mooie tuin. Wil je tijdens de zomer dat wij toch nog een keertje langskomen of ben je op vakantie en zelf tijdelijk niet in staat om je tuin te onderhouden? Ook dan staat Hoveniersbedrijf Erko Tuinen voor je klaar. Maak een afspraak voor het onderhoud van je tuin, dan komen wij zo snel mogelijk bij je langs. Je kunt zelf aangeven wat uitgevoerd moet worden. Zo kun je zorgeloos genieten van uw vakantie nemen wij de zorg voor je tuin tijdelijk over!

Tuin onderhouden

Tuin laten onderhouden op maat

Zijn de bovenstaande mogelijkheden niet helemaal van toepassing op jouw situatie? Dan is “tuinonderhoud op maat” misschien wat je zoekt. Tuinonderhoud op maat houdt in dat wij samen gaan kijken wat onderhouden moet worden, wat je eventueel zelf wilt doen of zelf kan doen, wanneer het onderhoud uitgevoerd moet worden en wat het budget voor het onderhoud is. Passend binnen dat budget wordt er met jou een tuinonderhoudsplan opgesteld, dat helemaal aansluit bij jouw situatie.

Samen met ons aan het werk in de tuin

Heb je groene vingers, maar laat de grootte van je tuin het niet toe of is het je gezondheid die het niet langer mogelijk maakt om de gehele tuin alleen te onderhouden? Wij bieden ook de optie om samen het onderhoud van de tuin te verzorgen. Samen met jou maken wij de tuin weer netjes. Dit kan uiteraard het hele jaar door op dezelfde momenten maar het kan ook alleen tijdens de periode van groot tuinonderhoud om de tuin zomer- of winterklaar te maken. Liever samen met ons in de tuin werken wanneer jou dat het beste uitkomt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid “tuinonderhoud op afspraak”. Jarenlange ervaring en ruime kennis van zaken maken Hoveniersbedrijf Erko Tuinen een echte professional op het gebied van tuinonderhoud. Je tuin laten onderhouden door ons, gebeurt dan ook met een gerust hart. Naast het tuinonderhoud, staan wij ook voor je klaar om je tuin aan te leggen en ook voor het laten leggen van kunstgras ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 06-152 663 26. ERKO Tuinen, hoveniersbedrijf uit Hoogeveen, komt je wensen graag tegemoet!

Tuinonderhoud