06 15266326

Tuin laten aanleggen

De tuinaanleg is de basis voor jarenlang genieten in een bloeiende en stralende tuin. Een particuliere tuin dient vaak als een soort van verlengstuk voor de woonruimte binnen. Het is daarom van groot belang dat er genoeg ruimte is om te loungen en dat er eventueel voor de aanwezige kinderen een veilige en ruime plek is om te spelen. Naast het feit dat een tuin functioneel moet zijn, moet het ook een feestje zijn om ernaar te kijken. Door je tuin te laten aanleggen door professionals worden met deze zaken rekening gehouden. Bij de aanleg van een bedrijfstuin worden echter hele andere eigenschappen, zoals een onderhoudsarme tuin, in acht genomen. Hoveniersbedrijf Erko Tuinen houdt graag rekening met je wensen. Jarenlange ervaring en een diepgewortelde passie voor het vak zorgen ervoor dat Erko tuinen altijd een prachtig resultaat levert dat aansluit op de wensen van de klant.

Tuinadvies

Voordat wij kunnen beginnen met de tuin aanleggen, vindt er eerst een tuinconsult plaats. Dit consult duurt ongeveer een uur. Hierin worden de opties en wensen besproken en wordt er een definitief tuinontwerp opgesteld. In het tuinconsult staan jouw wensen centraal. Het kan uiteraard zo zijn dat je zelf geen ideeën hebt over de aanleg van jouw nieuwe tuin. Samen kijken wij dan naar de opties die de ruimte biedt en naar de functie die de tuin krijgt. Aan de hand daarvan geven wij tuinadvies om zo samen een prachtige tuin te creëren, die het beste uit de beschikbare ruimte haalt en past bij zijn functie. Vervolgens kun je ervoor kiezen je tuin aan te laten leggen door ervaren vakmensen, die ook rekening houden met bijvoorbeeld de plaatsen voor lichtpunten en drainagesystemen.

Tuin aanleggen

Tuinaanleg voor bedrijven

Ook voor de aanleg van een bedrijfstuin ben je bij Hoveniersbedrijf ERKO Tuinen aan het juiste adres. Samen met jou kijken wij naar de functie van je bedrijfstuin. Moet het een plek zijn waar werknemers tijdens mooie dagen heerlijk buiten kunnen zitten of moet het een verlengde worden van de visie van het bedrijf? Wil je een onderhoudsarme bedrijfstuin of heeft een levendige en bloeiende tuin die regelmatig onderhouden moet worden de voorkeur? Een mooie bedrijfstuin draagt bij aan een positieve eerste indruk van je bezoekers. Het is daarom belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben wat je wilt uitstralen naar bezoekers toe. In het tuinadvies nemen wij al deze dingen mee, om op die manier samen tot een definitief ontwerp voor de tuinaanleg te komen dat een verlengde is van de visie van het bedrijf. Door vervolgens je tuin aan te laten leggen door de professionals van Erko Tuinen, ben je ook verzekerd van een goed resultaat. Daarnaast werken onze mensen geluidsarm en milieuvriendelijk. Dat betekent dat jij en je werknemers rustig verder kunnen werken terwijl onze professionals hun werk doen.

Je particuliere tuin laten aanleggen

De aanleg van een particuliere tuin vraagt om een hele andere aanpak. Tijdens warme dagen speelt het grootste gedeelte van ons leven zich af in de tuin. Het is daarom belangrijk dat de tuin voldoende ruimte biedt om heerlijk te relaxen in het zonnetje en daarnaast ook de gelegenheid biedt om een klein rondje te lopen, zodat je kunt genieten van alle bloeiende planten en bomen. Eventuele kinderen moeten de ruimte hebben om ongeremd te kunnen ravotten en alles wat in je tuin staat moet tegen een stootje kunnen. Met al deze mogelijke wensen kan Hoveniersbedrijf Erko Tuinen rekening houden. Tijdens het tuinadvies wordt er samen met jou gekeken hoe de ruimte het beste benut kan worden en hoe je wensen daarin kunnen worden vormgegeven. Op die manier wordt er tot een passend tuinontwerp gekomen en kan de tuinaanleg beginnen. Je tuin aan laten leggen door Erko Tuinen betekent een stukje vakmanschap en dat straalt jouw tuin dan ook uit!

tuinaanleg

Vrijblijvende offerte aanvragen

Je wilt een nieuwe tuin laten aanleggen door een ervaren hovenier. Neem dan contact op met Erko Tuinen, hovenier uit Hoogeveen. Laat je tuin aanleggen door professionals met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Dankzij de kennis die we in deze jaren hebben opgedaan, kunnen wij je uitstekend adviseren op het gebied van tuinen, beplanting en tuinonderhoud. Informeer naar de mogelijkheden. Wij kijken graag samen met jou naar wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg!