06 15266326

Kunstgras laten aanleggen in Meppel

Steeds vaker worden kunstgrasvelden aangelegd. Dat kan zijn op speelterreinen of voetbalvelden, maar ook in de tuinen van particulieren groeit de vraag naar kunstgras. Kunstgras laten leggen in Meppel? Dat laat je graag aan de specialist over. Erko Tuinen heeft al vele tuinen, speelterreinen en voetbalvelden met kunstgras bekleed. Ook voor jouw tuin in Meppel staan wij klaar. Genieten van een groene grasmat, het hele jaar door? Laat dan ook kunstgras leggen in Meppel door de hoveniers van Erko Tuinen.

Kunstgras heeft vele voordelen:

  • Kunstgras is een onderhoudsarm product
  • Met kunstgras in Meppel heb je het hele jaar door een mooie groene grasmat
  • Veel keuze in de eigenschappen van het kunstgras
  • Altijd een mooi dicht gazon
  • Bepaal zelf de dichtheid en de kleur van het kunstgras
  • Nooit meer grasmaaien

Kunstgras laten plaatsen in Meppel biedt veel voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Niet alleen is het kunstgras een onderhoudsarm product, ook heb je de keuze uit verschillende poolhoogtes en bepaal je zelf de dichtheid van het gras. De aanleg van kunstgras biedt je dan ook zonder het gras te maaien, te bemesten, te verticuteren of te bekalken het hele jaar door een mooie, dichte en groene grasmat.

Kunstgras aanleggen in Meppel betekent het hele jaar door een mooie groene grasmat


Kunstgras laten plaatsen in Meppel

Kunstgras aanleggen is een specialistische klus, die je graag aan de hovenier in Meppel overlaat. Ons professionele team zal eerst de oude grasmat afgraven en afvoeren. Vervolgens zullen wij de grond egaliseren en aantrillen, zodat er een stevige stabiele ondergrond ontstaat alvorens wij het kunstgras aanleggen in Meppel. Onder het kunstgras plaatsen we een stabilisatiedoek. De naden worden vervolgens eventueel verlijmd em het kunstgras wordt vastgezet met speciale kunstgrashaken. Als de kunstgras-mat vervolgens ligt, gaan we het mooi opborstelen en ontstaat er een prachtig gazon. Overtollig materiaal wordt door ons afgevoerd en jij kunt genieten van jouw groene kunstgrasveld in Meppel.

Kunstgras laten aanleggen in Meppel

Onderhoud van kunstgras

Na het kunstgras plaatsen in Meppel, wil je uiteraard nog lang blijven genieten van de groene grasmat. Het kunstgras is onderhoudsarm. Dat betekent dat je het niet hoeft te maaien, te bekalken, te bemesten of te verticuteren. Ook beregenen is overbodig. Toch kan ook kunstgras zo nu en dan wat onderhoud gebruiken. Bij het onderhouden van kunstgras kun je bijvoorbeeld denken aan het verwijderen van afgevallen blaadjes van bomen of het opborstelen van het kunstgras. Door blaadjes, takjes en bloesem regelmatig van je kunstgras in Meppel te verwijderen, voorkom je ontkieming van onkruid op het kunstgrasveld. Eventueel onkruid op het kunstgras is wel eenvoudig te verwijderen met een hark. Ook mos en algen zijn met bestrijdingsmiddelen te verwijderen. Na de aanleg van kunstgras, kan het gras na verloop van tijd wat plat gaan liggen. Dit gebeurt met namen bij intensief gebruik. Door het regelmatig op te borstelen met een bezem, ligt het gras er binnen korte tijd weer netjes bij.

Ook kunstgras aan laten leggen in Meppel?

Door kunstgras te plaatsen in Meppel, profiteer je van de voordelen van kunstgras ten opzichte van natuurgras. Grasmaaien is niet meer nodig en ook de kosten voor mest, kalk en andere verzorgingsproducten voor natuurgras vervallen. Daarnaast is kunstgras een duurzaam product. Het kunstgras slijt vrijwel niet en je hoeft het dus niet snel te vervangen. De hoveniers van Erko Tuinen zijn de aangewezen personen voor het kunstgras te laten plaatsen in Meppel. Wij volgen de ontwikkelingen van het kunstgras op de voet en kunnen je naast de aanleg van kunstgras ook uitstekend informeren over kunstgras. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het kunstgras? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Naast het kunstgras leggen in Meppel, kun je bij ons ook terecht voor tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Informeer naar de mogelijkheden.