06 15266326

Kunstgras laten leggen in Hoogeveen

Het hele jaar door genieten van de een stralend groen gazon, zonder dat je daar de onderhoudslasten van moet dragen? Dan is kunstgras iets voor jou. Door kunstgras aan te laten leggen in jouw tuin heeft jouw gazon het hele jaar door een prachtige, gezonde uitstraling. Kunstgras laten aanleggen in Hoogeveen laat je uitvoeren door een expert op het gebied van kunstgras: Hoveniersbedrijf Erko Tuinen. Erko Tuinen heeft vele jaren ervaring op het gebied van tuinen en tuinaanleg. Vanuit deze ervaring kunnen wij je uitgebreid informeren over kunstgras en het uiteraard voor je aanleggen. De aanleg van kunstgras is bij onze deskundige hoveniers in goede handen.

Wat is kunstgras

Kunstgras is een kunstmatige, synthetische vorm van gras. Het kan zowel ingezet worden in tuinen en op dakterrassen als op sportvelden. Omdat kunstgras op sportvelden aan andere eisen moet voldoen dan kunstgras voor in de tuin, is kunstgras verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten, diktes en kwaliteiten. Kunstgras heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat kunstgras veiliger is en dat het bovendien niet meer te onderscheiden is van echt gras. Zo kun jij met een gerust hart kunstgras laten plaatsen in Hoogeveen.

De voordelen van kunstgras

Kunstgras leggen in Hoogeveen kent veel voordelen ten opzichte van natuurgras leggen:

  • Kunstgras blijft het hele jaar door intens groen
  • Kunstgras behoeft zeer weinig onderhoud
  • Een kunstgras gazon hoeft nooit gemaaid te worden en is altijd klaar voor gebruik
  • Kunstgras is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en tinten
  • Door te kiezen voor kunstgras kun je zelf bepalen hoe dicht jouw nieuwe kunstgazon wordt
  • Kunstgras is verkrijgbaar in allerlei verschillende kwaliteiten. Zo is er voor elke situatie een passende grasmat
  • Kunstgras kan intensief gebruikt worden, zonder dat dat gevolgen heeft voor het uiterlijk van de grasmat.
Kunstgras laten leggen in Hoogeveen

Kunstgras onderhouden

Kunstgras aanleggen in Hoogeveen

In tegenstelling tot natuurlijk gras heeft kunstgras nagenoeg geen onderhoud nodig. Het enige onderhoud van kunstgras is het schoonhouden ervan. Zo nu en dan moeten de bladeren die op het kunstgras liggen eraf geharkt worden, zodat alg vorming, mos en onkruid voorkomen worden. Daarnaast is het aan te raden om het kunstgras een aantal keren per jaar te borstelen. Intensief gebruik van het kunstgazon kan ervoor zorgen dat de haartjes plat gaan liggen. Door het gazon regelmatig te borstelen wordt platliggen voorkomen en behoudt jouw kunstgazon zijn frisse uitstraling.

Kunstgras laten aanleggen in Hoogeveen? Erko Tuinen is je graag van dienst

Wil jij kunstgras laten leggen in Hoogeveen of een dorp in de omgeving? Dan ben je bij Erko Tuinen hovenier in Hoogeveen aan het juiste adres. Onze deskundige, ervaren hoveniers voeren het kunstgras aanleggen in Hoogeveen graag voor je uit. Voordat wij beginnen met het leggen van kunstgras, bespreken wij op welke plaatsen er kunstgras moet worden gelegd én aan welke eisen het kunstmatige gras moet voldoen. Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden zoeken wij een passende vorm van kunstgras uit. Daarna starten wij met de aanleg van het kunstgras. Wil jij ook genieten van alle voordelen van kunstgras? Erko Tuinen voert het aanleggen van kunstgras niet alleen uit in opdracht van particulieren, ook bedrijven, sportverenigingen, scholen en andere instanties kunnen bij ons terecht voor de aanleg van kunstgras. Maak dan snel een afspraak voor een adviesgesprek of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn je graag van dienst.

Kunstgras aan laten leggen in Hoogeveen

Advies, informatie en contact

Kunstgras plaatsen in jouw privétuin of bedrijfstuin? Het aanleggen van kunstgras is een klus die veel specifieke kennis vereist. Daarom is het aan te raden om deze klus over te laten aan een expert op het gebied van kunstgras: Erko Tuinen. Door het kunstgras plaatsen in Hoogeveen uit te laten voeren door de ervaren hoveniers van Erko Tuinen kan jij jarenlang onbezorgd genieten van een stralende grasmat. Heb je vragen over kunstgras, wil je meer weten over ons bedrijf of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. Wij staan je graag te woord.