06 15266326

Kunstgras laten leggen in Hardenberg

Wil jij het hele jaar door genieten van een stralend groen gazon, zonder dat je daarvoor allerlei onderhoudswerkzaamheden moet uitvoeren? Dan is de aanleg van kunstgras iets voor u. Door kunstgras aan te laten leggen in jouw tuin kan jij het hele jaar door genieten van een prachtig groen gazon. Kunstgras aanleggen in Hardenberg kan je het beste uit laten voeren door een expert op het gebied van kunstgras: Erko Tuinen. Vanuit jarenlange ervaring kunnen wij jou garanderen dat de aanleg van kunstgras bij ons in goede handen is. Wij zijn je graag van dienst.

Wat is kunstgras

Kunstgras is een synthetische vorm van gras. Het wordt vaak gebruikt voor sportvelden en dakterrassen, maar is ook steeds vaker terug te vinden in particuliere tuinen. Kunstgras is verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten, diktes en kwaliteiten, omdat kunstgras voor elke situatie aan andere eisen moet voldoen. Zo moet kunstgras voor sportvelden aan strengere eisen voldoen en beter tegen een stootje kunnen dan kunstgras voor particulieren. Kunstgras heeft in de loop van de jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Door de jaren heen is kunstgras steeds veiliger geworden. Ook het uiterlijk van kunstgras is sterk verbeterd. Kunstgras is vandaag de dag haast niet meer te onderscheiden van echt gras. Door te kiezen voor kunstgras, kies je voor een onderhoudsarm gazon dat het hele jaar stralend groen is, een natuurlijke uitstraling heeft en waar de kinderen naar hartenlust op kunnen spelen.

De voordelen van kunstgras in Hardenberg

Kunstgras laten aanleggen in Hardenberg kent veel voordelen ten opzichte van natuurgras:

  • Kunstgras heeft zeer weinig onderhoud nodig
  • Kunstgras kan intensief gebruikt worden zonder dat dat ten koste gaat van de uitstraling van de grasmat
  • Kunstgras blijft het hele jaar door prachtig groen
  • Met kunstgras bepaal je zelf de dichtheid van het gazon en ben je niet afhankelijk van weersomstandigheden en de kwaliteit van de grond in jouw tuin
  • Kunstgras is verkrijgbaar in allerlei kwaliteiten. Van sportvelden en speelveldjes tot particuliere tuinen, voor elke situatie is er passend kunstgras
  • Kunstgras is verkrijgbaar in allerlei kleuren en tinten. Zo bepaal je zelf de kleur van jouw gazon
  • Een gazon van kunstgras hoeft nooit gemaaid te worden en is altijd klaar voor gebruik

 

Een mooi groen gazon, het hele jaar door, met kunstgras in Hardenberg


Kunstgras onderhouden

Kunstgras kent, op het schoonhouden van het gazon na, geen onderhoud. Door regelmatig de bladeren die op het gras liggen te verwijderen wordt alg vorming, mos en onkruidgroei voorkomen en blijft jouw kunstgrasmat in topconditie. Wordt jouw kunstgrasmat intensief gebruikt? Dan is het aan te raden om het kunstgras zo nu en dan te borstelen. Hierdoor wordt het platliggen van de haartjes voorkomen en behoudt het gazon zijn frisse, natuurlijke uitstraling. Voor het onderhoud van jouw kunstgras in Hardenberg kun je uiteraard bij Erko Tuinen hovenier in Hardenberg terecht. Wij voeren deze werkzaamheden met plezier voor je uit. Tevens kan je bij ons terecht voor overig tuinonderhoud. Wij zijn je graag van dienst.

Kunstgras laten aanleggen in Hardenberg

Kunstgras laten aanleggen in Hardenberg

Wil je kunstgras aan laten leggen in Hardenberg of een dorp in de omgeving en ben je op zoek naar een ervaren bedrijf die deze werkzaamheden voor jou uit kan voeren? Dan ben je bij Erko Tuinen aan het juiste adres. Voordat wij het kunstgras aanleggen, bespreken wij op welke plaatsen er kunstgras moet worden gelegd én aan welke eisen jouw kunstmatige grasmat moet voldoen. Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden zoeken wij passend kunstgras uit. Vanuit jarenlange ervaring kunnen wij jou uitgebreid adviseren over kunstgras. Zo weet je zeker dat je voor de juiste vorm van kunstgras kiest. Onze ervaren hoveniers voeren het kunstgras leggen graag voor je uit.

Advies, informatie en contact

Wil jij kunstgras aan laten leggen in jouw tuin of bij jouw sportvereniging? De experts van Erko Tuinen voeren deze werkzaamheden graag voor je uit. Van het aanleggen van grote sportvelden tot het aanleggen van particuliere tuinen, bedrijfstuinen en dakterrassen, wij voeren alle vormen van kunstgras leggen met veel plezier uit. Heb je vragen over kunstgras, wil je meer weten over ons bedrijf of bent je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van kunstgras leggen in Hardenberg? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of advies of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij staan je graag te woord.