06 15266326

Kunstgras laten leggen in Emmen

Wil jij het gehele jaar door kunnen genieten van een mooi groen en fris grasveld, zonder maaien of bemesten? Dan is de aanleg van kunstgras zeker iets voor jou. Kunstgras aanleggen in Emmen laat je doen door Erko Tuinen. Met vele jaren ervaring weten onze deskundige hoveniers hoe ze jouw gazon van kunstgras er netjes bij moeten leggen. Tevens kunnen onze hoveniers je uitstekend informeren op het gebied van kunstgras. Wil jij weten of kunstgras leggen bij jou in Emmen mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

De voordelen van kunstgras

Kunstgras laten plaatsen in Emmen biedt vele voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Zo is het kunstgras onderhoudsarm. Je hoeft het niet te maaien of bemesten en toch blijft het gazon het gehele jaar door mooi groen van kleur. Daarnaast heb je bij de aanleg van het kunstgras ook keuze uit verschillende poolhoogtes en kun je de dikte van de grasspriet (micron) zelf bepalen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende dichtheden. Je bepaalt dan dus zelf de dichtheid van jouw grasveld.

De voordelen van kunstgras leggen in Emmen op een rijtje:

  • onderhoudsarm product
  • maaien is overbodig
  • uitgebreide keuze in eigenschappen
  • bepaal zelf de dichtheid van je gazon
  • kleur naar keuze
  • het hele jaar door een mooi groen gazon
Kunstgras is onderhoudsarm, een groot voordeel

Kunstgras in Emmen

Wanneer je kiest voor de aanleg van kunstgras in Emmen, kies je voor duurzaamheid. Het kunstgras vrijwel slijt niet en hoeft dus ook niet snel vervangen te worden. Daarnaast heeft het kunstgras geen water nodig en is maaien en bemesten overbodig. Dat scheelt uiteraard in de kosten. Het kunstgras laten aanleggen in Emmen laat je doen door een specialist. Op deze manier ben je verzekerd van een mooie groene grasmat en kun je optimaal profiteren van de voordelen die het kunstgras in Emmen je biedt. Het kunstgras kan tegen een stootje en is dan ook ideaal bij spelende kinderen. Bij vorst of na sneeuwval raden wij het af om het kunstgras te betreden. Er bestaat dan een kans dat de grassprieten afbreken.

Bij kunstgras aan laten leggen in Emmen, kies je voor duurzaamheid

Kunstgras laten plaatsen in Emmen

Het aanleggen van kunstgras in Emmen, laat je graag aan een professional over. De hovenier voor Emmen, Erko Tuinen, helpt je hier graag bij. Om te beginnen gaan we dan je oude gazon afgraven en afvoeren. We zorgen voor een vlakke, aangetrilde ondergrond alvorens we het stabilisatiedoek gaan aanbrengen. Hierop brengen we het kunstgras aan. De naden worden eventueel verlijmd en het kunstgras zal vastgezet worden met kunstgras haken. Wanneer het kunstgras ligt, borstelen we het mooi op en heb je een prachtig gazon. Uiteraard zorgen wij voor de afvoer van het overtollige materiaal.

Het onderhoud van kunstgras

Kunstgras is onderhoudsarm. Je hoeft het niet te maaien en bemesting of beregening is ook overbodig. Toch is het kunstgras niet geheel onderhoudsvrij. Bij het onderhouden van kunstgras moet je bijvoorbeeld denken aan het schoonhouden van het gras en het opborstelen van het kunstgras. Heb je kunstgras laten aanleggen in Emmen en wil je blijven genieten van een mooi groen gazon, dan is het belangrijk dat je bladeren, bloesem en takjes regelmatig van je gazon verwijderd. Dit voorkomt ontkieming van onkruid. Wanneer er toch onkruid in je kunstgrasveld ontstaat, is dit eenvoudig met een hark te verwijderen. Ook algen en mos zijn doeltreffend met bestrijdingsmiddelen te verwijderen. Een tijdje na het aanleggen van kunstgras, kan het gras plat gaan liggen. Dit gebeurt wanneer er veelvuldig over gelopen of op gespeeld wordt. Door het op te borstelen met een bezem, zorg je ervoor dat het gras weer netjes rechtop gaat staan. Je gazon ligt er dan weer netjes bij.

Kunstgras in Emmen heeft weinig onderhoud nodig

Kunstgras laten aanleggen in Emmen

Wil jij kunstgras aanleggen in Emmen? Laat dit dan over aan de professional. Onze hovenier in Emmen staat voor je klaar om deze klus te realiseren. Meer weten over kunstgras laten leggen in Emmen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het leggen van een kunstgrasveld bij jou in de tuin? Neem dan contact met ons op. Niet alleen staan wij klaar voor particulieren, ook voor kunstgras leggen in Emmen bij bedrijfstuinen, kun je bij ons terecht. Het onderhoudsarme karakter spreekt dan ook vele bedrijven aan. Meer weten? Wij helpen je graag verder en staan je graag te woord.