06 15266326

Kunstgras laten leggen

Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf dat ervaring heeft met het leggen van kunstgras en je daar ook uitgebreid over kan informeren? Dan ben je bij Hoveniersbedrijf Erko Tuinen aan het juiste adres. Kunstgras laten aanleggen heeft veel voordelen ten opzichte van natuurgras. In de overweging of je het wilt laten aanleggen is het belangrijk dat je uitgebreid informeert naar alle mogelijkheden en voor- en nadelen. Hoveniersbedrijf Erko Tuinen staat je hierover graag te woord. In het tuinconsult kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden en proberen wij je zo goed mogelijk te helpen, om op die manier tot een passend tuinontwerp te komen.

Voordelen van kunstgras aanleggen

Kunstgras laten plaatsen heeft veel voordelen ten opzichte van natuurgras. Het product is zo goed als onderhoudsvrij en slijtvast. Daarnaast is er een uitgebreide keuze in eigenschappen. Zo kun je zelf de poolhoogte kiezen, is de micron (dikte van de grasspriet) variabel en kun je zelf bepalen hoe dicht het gras per vierkante meter is. De grasmat wordt geheel naar jouw wensen vormgegeven. Mocht je er belang bij hebben, dan is zelfs de kleur nog aan te passen. Een ander groot voordeel van kunstgras aanleggen is het feit dat het product het hele jaar door groen blijft. Zo ziet de tuin er het hele jaar fris en groen uit.

Kunstgras aanleggen

Duurzaamheid en het leggen van kunstgras

Door kunstgras te laten leggen, kies je voor een duurzame tuin. Het duurzame aspect van het leggen van kunstgras zit voornamelijk in het feit dat het niet snel slijt en dus ook niet snel vervangen hoeft te worden. Daarnaast heeft het gras geen water nodig en hoeft het nooit gemaaid te worden, wat veel bespaart op waterkosten en elektriciteitskosten. Door het leggen van kunstgras is je tuin voor het grootste gedeelte onderhoudsvrij en dat maakt het product ideaal voor iedereen die iets minder groene vingers heeft. Als je voor kunstgras aanleggen kiest, kies je voor een lagere energie- en waterrekening en een nagenoeg onderhoudsvrije tuin die altijd groen is!

Sneeuw en vorst

Kunstgras is ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Kunstgras plaatsen is dus ideaal wanneer spelende kinderen gebruik maken van de grasmat. Ook intensief gebruik voor sportdoeleinden is geen probleem. Om de kwaliteit van het gras hoog te houden is het echter wel belangrijk dat het niet betreden wordt met sneeuw of vorst. Omdat het gras dan bevroren is, kan het snel afbreken en dat heeft als resultaat dat je na de vorstperiode een gehavend grasveld overhoudt. Kunstgras is wel bestand tegen fel zonlicht en allerlei andere extreme weersomstandigheden en zal daarom niet verkleuren. Dat maakt de aanleg van kunstgras natuurlijk erg aantrekkelijk.

Kunstgras leggen

Meer weten over kunstgras laten leggen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinen in het algemeen en door onze ervaring op het gebied van kunstgras leggen en kunnen wij je uitgebreid informeren over alle ins en outs van dit product. Wil je meer weten over kunstgras aanleggen, het onderhoud van kunstgras of ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 06 152 663 26. Wij staan je graag te woord. Ook voor tuinaanleg of tuinonderhoud kun je bij ons terecht. Direct een afspraak maken voor een tuinconsult? Vraag een offerte aan via de website en maak op die manier direct een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om bij je langs te komen en vrijblijvend met jou de mogelijkheden te bespreken. Erko Tuinen, Hovenier in Hoogeveen, realiseert samen met jou jouw droomtuin!