06 15266326

Kunstgras aanleggen in Assen

Steeds vaker kiest men voor het onderhoudsarme kunstgras bij de aanleg van hun tuin. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want met kunstgras geniet je het hele jaar door van een mooie groene grasmat zonder het te maaien of bemesten. Kunstgras is ideaal wanneer je weinig tijd of zin hebt in de tijdrovende verzorging van je gazon. Kunstgras aanleggen in Assen laat je doen door de professionele hoveniers van Erko Tuinen. Deze deskundige specialisten weten hoe ze jouw kunstgras gazon er netjes bij moeten leggen. Daarnaast kunnen onze hoveniers je uitstekend informeren op het gebied van de minimale verzorging van het kunstgras. Ook kunstgras laten leggen in Assen? Neem dan contact met ons op. Wij leggen het kunstgras op deskundige wijze bij jou in Assen.

Kunstgras leggen in Assen

Kies je voor kunstgras in Assen, dan kies je voor duurzaamheid. Het kunstgras slijt vrijwel niet en vervanging is dus niet snel nodig. Ook maaien en bemesten is overbodig. Het kunstgras heeft dan ook een beperkte onderhoud nodig. Kunstgras aanleggen in Assen laat je doen door de hoveniers van Erko Tuinen. Zij volgen de ontwikkelingen van het kunstgras op de voet en kunnen je dan ook uitstekend informeren op het gebied van kunstgras. Daarnaast is de aanleg van kunstgras een specialistische bezigheid die je graag overlaat aan ervaren hoveniers. Op deze manier ben je verzekerd van alle voordelen van kunstgras.

Kunstgras aan laten leggen in Assen zorgt voor een blijvend groene grasmat

Voordelen van kunstgras

Kunstgras laten plaatsen in Assen biedt vele voordelen ten opzichte van natuurgras. Natuurgras vereist bijna wekelijks onderhoud en is gevoelig voor weersinvloeden. Kunstgras daarentegen is vrijwel onderhoudsvrij en bestand tegen regen, zon en andere extreme weersinvloeden. Enkel bij sneeuw en vorst dien je op te letten met het betreden van het kunstgras. Bij de aanleg van kunstgras in Assen, heb je keuze uit verschillende poolhoogtes en zelfs de dikte van de grasspriet (micron) kun je zelf bepalen. Jouw kunstgrasveld wordt dan ook geheel naar jouw wens aangelegd.

De voordelen van kunstgras laten aanleggen in Assen op een rijtje:

  • kunstgras is onderhoudsarm, gras maaien, bemesten, bekalken en verticuteren is niet nodig
  • je kunt zelf de kleur van het kunstgras bepalen bij de aanleg ervan
  • verschillende poolhoogtes en micron verkrijgbaar
  • je geniet het hele jaar door van een mooi groen gazon
  • kunstgras is slijtvast en kleurvast; een duurzaam product
Kunstgras in Assen blijft mooi groen zonder veel onderhoud

Kunstgras laten aanleggen in Assen

Voor kunstgras aanleggen in Assen komen we graag bij je langs. Door te kiezen voor de hovenier van Assen, ben je verzekerd van een specialist op het gebied van kunstgras. Onze hoveniers volgen de ontwikkelingen op het gebied van kunstgras en zorgen ervoor dat jouw grasmat er netjes en verzorgd bij ligt. Niet alleen voor particuliere tuinen kun je bij ons terecht. Ook bedrijven zijn welkom bij ons. Door kunstgras in bedrijfstuinen aan te leggen, wordt het onderhoud van de bedrijfstuin een stuk eenvoudiger. Maar ook speelterreinen en voetbalvelden lenen zich prima voor de aanleg van kunstgras. Wil je kunstgras laten leggen in Assen, dan gaan we eerst het oude gazon afgraven en afvoeren. Vervolgens wordt de grond valk aangetrild en zal het stabilisatiedoek aangebracht worden. Op dit doek zal het kunstgras vervolgens aangebracht worden. Naden worden verlijmd en het kunstgras wordt vastgezet met haken. Wanneer het kunstgras er ligt, wordt het mooi opgeborsteld en heb jij een prachtig groen gazon.

Het onderhoud van kunstgras

Kunstgras heeft niet veel onderhoud nodig. Natuurgras daarentegen moet gemaaid worden, zo nu en dan bemest of bekalkt worden en verticuteren op zijn tijd is ook vereist. Een groot voordeel van kunstgras leggen in Assen is dat deze werkzaamheden voortaan overbodig zijn. Het enige onderhoud dat kunstgras nodig heeft is het schoonhouden van het kunstgras, het verwijderen van bladeren en het opborstelen van het kunstgras. Door deze kleine onderhoudswerkzaamheden zo nu en dan uit te voeren, wordt de kans op het ontkiemen van onkruid verkleind en blijft je gras mooi groen. Ontstaat er toch onkruidgroei op je kunstgrasveld, dan is dit eenvoudig met een hark te verwijderen. Ook algen en mossen zijn met biologische bestrijdingsmiddelen doeltreffend te verwijderen.

Kunstgras in Assen heeft weinig onderhoud nodig

Ook kunstgras laten plaatsen in Assen?

Kunstgras leggen in Assen biedt vele voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Het blijft mooi groen. Je hebt weinig last van onkruid en het onderhoud is gering. Kunstgras laten aanleggen in Assen is een klus die je door de hoveniers van Erko Tuinen laat uitvoeren. Op professionele wijze wordt jouw kunstgrasmat gelegd en je wordt voorzien van duidelijke adviezen voor het onderhoud ervan. Meer weten over kunstgras of de aanleg van kunstgras in Assen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.