06 15266326

Hovenier in Zuidwolde

Wanneer je op zoek bent naar een hovenier voor Zuidwolde of omgeving, ben je bij Erko Tuinen aan het juiste adres. Tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinontwerp, ons hoveniersbedrijf komt graag bij je langs in Zuidwolde. Ook voor bedrijfstuinen of gemeenschappelijke tuinen, zoals bij een appartementsgebouw, neem je contact met ons op.

De hovenier in Zuidwolde aan het werk

Niets is vervelender dan het lawaai van tuinwerkzaamheden terwijl jij net in vergadering bent of bezig bent met een proefwerk of toets. Je verstaat elkaar amper en kunt je gedachten maar moeilijk bij de vergaderpunten of je toets houden. Wanneer je jouw bedrijfstuin in Zuidwolde laat onderhouden door Erko Tuinen, kun je zelf gewoon doorgaan met je dagelijkse werkzaamheden. Onze hoveniers maken namelijk gebruik van geluidsarm tuingereedschap. Wij weten immers dat de vervelende snoei- en maaigeluiden niet bevorderlijk zijn voor de concentratie tijdens een vergadering of tijdens een proefwerk. Door gebruik te maken van geluidsarm en milieuvriendelijk gereedschap, heb jij geen overlast meer van onze hovenier in Zuidwolde.

Hovenier in Zuidwolde

Tuinontwerp

Op zoek naar jouw droomtuin, maar geen idee waar je moet beginnen? Laat je tuin dan ontwerpen door Erko Tuinen, dé hovenier voor Zuidwolde. Zowel het ontwerp van een compleet nieuwe tuin, als het vervangen van een bestaande tuin nemen wij voor onze rekening. Dankzij onze ervaring bedenken wij voor elke wens of elk probleem een oplossing. Je wilt je tuin bijvoorbeeld als verlengstuk van je woonkamer gebruiken, denk dan eens aan een veranda of overkapping, waar je heerlijk kunt zitten als het weer wat minder wordt. Ook voor het ontwerp van jouw bedrijfstuin neem je contact op met de hoveniers van Erko Tuinen. Niet alleen particulieren, maar zeker ook bedrijven willen het beste voor hun tuin. De tuin is immers het eerste waar de klant mee in aanraking komt bij bezoek aan kantoor. Erko Tuinen weet dit en zorgt ervoor dat jouw bedrijfstuin er helemaal in orde bijl ligt!

Tuinonderhoud door een hovenier in Zuidwolde

Tuinonderhoud is erg belangrijk. Door je tuin goed te onderhouden, kun je jarenlang genieten van jouw tuin. Door een hoveniersbedrijf in te huren voor het tuinonderhoud, ben je verzekerd van een goede verzorging. Voor je tuin in Zuidwolde neem je contact op met de hoveniers van Ertko Tuinen. Dankzij hun jarenlange ervaring, ben je verzekerd van tuinonderhoud op hoog niveau. Daarnaast maken onze hoveniers gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk gereedschap. Stankoverlast en geluidsoverlast behoren daarmee tot het verleden.

Je kunt de hoveniers van Erko Tuinen inschakelen voor tuinonderhoud van de complete tuin, maar ook voor enkel het snoei- of maaiwerk staan wij voor je klaar. Je kunt ons wekelijks, maandelijks of op afroep inschakelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wil je meer informatie over het hoveniersbedrijf voor Zuidwolde en omgeving? Of wil je een offerte opvragen voor jouw tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.