06 15266326

Hovenier in Steenwijk

Op zoek naar een hovenier voor Steenwijk of omgeving Steenwijk? Erko Tuinen voorziet u graag van tuinadvies, legt uw tuin vakkundig aan en verzorgt het tuinonderhoud op professionele wijze. Erko Tuinen is het hoveniersbedrijf voor Steenwijk en omgeving. Met bijna 20 jaar ervaring hebben onze hoveniers ruime kennis opgebouwd op het gebied van tuinonderhoud en tuinaanleg. Tevens beschikken ze over een brede kennis op het gebied van beplanting, bestrating en tuinbenodigdheden. Voor het beste tuinadvies bent u dan ook aan het juiste adres bij deze hovenier voor Steenwijk en omgeving.

Geluidsarm tuinieren

De hoveniers van Erko Tuinen werken met geluidsarm en milieuvriendelijk tuingereedschap. Dat heeft voorname voordelen voor u en het milieu:

  • Er wordt geen gebruik gemaakt van vervuilende brandstoffen, zoals benzine
  • Er wordt stiller gewerkt, dus minder geluidsoverlast

De hoveniers van Erko Tuinen werken met stil elektrisch gereedschap. De stroom wordt geleverd door een krachtige accu met zeer hoog vermogen. Hierdoor hoeft er geen gebruik meer gemaakt te worden van vervuilende brandstoffen, zoals benzine die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook voor stankoverlast zorgen. Een ander voordeel is dat het tuingereedschap dat onze hovenier in Steenwijk gebruikt, geluidsarm is. Daardoor heeft de omgeving geen last van maai- en snoeiwerkzaamheden. U en uw collega’s kunnen rustig verder werken, terwijl Erko Tuinen, het hoveniersbedrijf voor Steenwijk, uw tuin verzorgt.


Geluidsarm tuinieren steenwijk

Tuinonderhoud

Of het nu om tuinonderhoud op afroep gaat, tuinonderhoud gedurende een vakantieperiode of het onderhoud van uw tuin gedurende het hele jaar, bij Erko Tuinen staan we voor u klaar. Samen met u wordt er een passend tuinonderhoudsplan opgesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met onze hovenier voor Steenwijk uw tuin te onderhouden. U laat de snoeiwerkzaamheden dan bijvoorbeeld aan de professional over, terwijl u zelf het maaiwerk verzorgt. Neem contact op met ons hoveniersbedrijf voor Steenwijk om de mogelijkheden hierin te bespreken.

Tuinaanleg in Steenwijk

Tuinaanleg door een hovenier in Steenwijk

Een tuin is voor particulieren steeds vaker het verlengstuk van de woonkamer. Lekker buiten onder de overkapping genieten van uw mooie tuin, terwijl de bloemen in bloei staan en u de vogeltjes hoort fluiten. Uiteraard wilt u lekker lang kunnen genieten van uw tuin. De basis hiervoor is dan ook de juiste aanleg. Erko Tuinen heeft bijna 20 jaar ervaring als hovenier en garandeert dan ook een vakkundig tuinadvies, ook bij u in Steenwijk. Of u nu een tuin wilt waar u lekker rustig een boek kunt lezen, of een tuin waar u kunt genieten van de spelende kinderen, bij ons hoveniersbedrijf voor Steenwijk bent u aan het juiste adres.

Meer informatie over de hovenier voor Steenwijk?

Wilt u meer weten over ons hoveniersbedrijf voor Steenwijk en omgeving? Of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!