06 15266326

Hovenier in Slagharen

Hovenier in Slagharen nodig? Dan is Erko Tuinen het hoveniersbedrijf voor jou! Erko Tuinen is het hoveniersbedrijf voor Slagharen en de wijde omgeving daarvan. Met 20 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgedaan op het gebied van tuinieren, tuinrealisatie en beplanting. Hierdoor kunnen wij je een tuin op maat aanbieden en staan wij klaar voor verschillende werkzaamheden betreffende tuinonderhoud. Ook voor bedrijfstuinen of gemeenschappelijke tuinen zijn wij inzetbaar. Met ons hoveniersbedrijf voor Slagharen in de arm, ben je verzekerd van een goed aangelegde en uitstekend onderhouden tuin.

Geluidsarm tuinieren

De hoveniers van Erko Tuinen maken bij het onderhoud aan de tuin gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk materiaal. Niet alleen biedt dat voordelen voor het milieu, maar ook voor jou. Zo wordt er geen gebruik meer gemaakt van vervuilende brandstoffen, zoals benzine, maar werken de hoveniers in Slagharen met elektrisch gereedschap. Het geluidsarm tuinieren is beter voor het milieu. Daarnaast werkt het tuingereedschap van Erko geluidsarm. Er wordt stiller gewerkt door ons hoveniersbedrijf in Slagharen en jij en je omgeving kunnen hebben aanzienlijk minder geluidsoverlast van de snoei of maaiwerkzaamheden. Zeker wanneer we de tuinen van bedrijven, kantoren of schoolgebouwen onderhouden is dit erg fijn voor deze partijen. Vergaderingen worden niet gestoord door harde snoeimachines op de achtergrond en de scholieren zijn minder snel afgeleid.

Hoveniersbedrijf in Slagharen

Kunstgras laten leggen in Slagharen

Onze hoveniers voor Slagharen hebben al veel ervaring opgedaan in het leggen van kunstgras. Kunstgras kent veel voordelen ten opzichte van natuurgras. Uiteraard vergaat de groene kleur niet. Het hele jaar door profiteer jij van een mooi groen gazon. Daarnaast is kunstgras onderhoudsvrij, het hoeft uiteraard niet gemaaid te worden, en het gras is slijtvast. Ook hoeft het kunstgras niet besproeid te worden in droge tijden. Dat maakt kunstgras dan ook het ideale product voor personen die niet van tuinieren houden. Kunstgras is er in vele soorten. Het hoveniersbedrijf voor Slagharen helpt je bij de keuze van het soort kunstgras. Naast advies, is het ook mogelijk dat wij het kunstgras leggen. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfstuinen door de hovenier voor Slagharen

Het ontwerp, de aanleg, maar ook het onderhoud van bedrijfstuinen laat je over aan de hoveniers van Erko Tuinen. Deze hovenier voor Slagharen weet dat een bedrijfstuin aan andere eisen dient te voldoen dan een privétuin. De tuin van het bedrijf is het eerste wat de klanten te zien krijgen wanneer zij het bedrijf bezoeken. Het is dus erg belangrijk dat deze bedrijfstuin er geweldig verzorgd en onkruidvrij bijligt. Een goed onderhouden bedrijfstuin geeft een eerste positieve indruk van het bedrijf. Tijdens het ontwerpen door het hoveniersbedrijf in Slagharen van de bedrijfstuin wordt ten eerste naar de verschillende functies van de tuin gekeken. Dient deze slechts ter decoratie of moet het ook een rustpunt voor de werknemers worden? Deze punten worden weer meegenomen in het ontwerp door onze hovenier voor Slagharen.

Tuinonderhoud in Slagharen

Wil je het tuinonderhoud van jouw tuin overlaten aan een professioneel hoveniersbedrijf in Slagharen? Dan heb je bij Erko Tuinen keuze uit verschillende opties. Uiteraard is tuinonderhoud op afroep mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer de coniferen of andere haagplanten bij jou in de tuin aan een snoeibeurt toe zijn. Maar ook voor het winterklaar maken van de tuin neem je contact op met de hovenier voor Slagharen. Daarnaast vallen de onderhoudscontracten ook onder de mogelijkheden. Daarbij komt de hovenier eens in de week, twee weken of bijvoorbeeld maandelijks bij je langs voor het tuinonderhoud. Tijdens het onderhoud zullen we het onkruid verwijderen, maaiwerkzaamheden en snoeiwerkzaamheden uitvoeren, de tuin mooi harken en wellicht zijn er nog andere werkzaamheden die je graag door ons gedaan ziet worden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Laat je tuin aanleggen door de hovenier

Ben je toe aan verandering en wil je de tuin eens goed onder handen nemen? Dan kun je er uiteraard zelf helemaal voor gaan, maar je kunt het ook aan een tuinspecialist met 20 jaar ervaring overlaten. De hovenier voor Slagharen is Erko Tuinen. Met de kennis en de ervaring van ons hoveniersbedrijf weten wij waar we bij de aanleg van een tuin rekening mee moeten houden. Daarnaast kunnen wij het gehele project op ons nemen, niet alleen de beplanting, het (kunst)gras en de bestrating, maar ook de verlichting en de aanleg van het terras. Meer informatie over ons hoveniersbedrijf voor Slagharen ontvangen? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.