06 15266326

Hovenier in Meppel nodig?

Wanneer je op zoek bent naar een hovenier in Meppel of omgeving, kun je terecht bij Erko Tuinen. Wij staan voor je klaar voor verschillende tuinwerkzaamheden. Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf in Meppel dat je tuin kan aanleggen of onderhouden of wil je een bedrijfstuin aanleggen in Meppel? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Doordat wij gebruik maken van geluidsarm en milieuvriendelijk tuingereedschap, heb jij en jouw omgeving geen last van de tuinwerkzaamheden. Ook de dagelijkse werkzaamheden van je werknemers kunnen dan gewoon doorgaan zonder geluids- of stankoverlast.

Erko Tuinen voor alle tuinwerkzaamheden in Meppel

Het hoveniersbedrijf voor Meppel, Erko Tuinen, is inzetbaar voor de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden. Of je nu een tuin wilt laten aanleggen in Meppel of een hoveniersbedrijf zoekt voor het tuinonderhoud, wij helpen je graag. Naast particuliere tuinen, staan wij ook klaar voor bedrijven. Zowel met de aanleg van bedrijfstuinen als het onderhoud, kunnen wij je van dienst zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor boomverzorging. We snoeien, kappen en bestrijden boomziektes graag voor je. Meer weten over de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf in Meppel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Erko Tuinen is de hovenier in Meppel die voor alle tuinwerkzaamheden klaarstaat
Hovenier in Meppel voor alle tuinwerkzaamheden

Tuin laten aanleggen in Meppel

Erko Tuinen is al ruim 20 jaar actief als hovenier in Meppel en omstreken. Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen of een oude tuin vervangen door een nieuw tuinontwerp? Dan helpen wij je daar graag mee. We maken een uniek tuinontwerp, waarbij we rekening houden met verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan stopcontacten in je tuin bijvoorbeeld voor het aansluiten van je tuingereedschap. Maar ook aan lichtpunten, zodat je ook in de avond van je nieuwe tuin kunt genieten. Daarnaast is waterafvoer een belangrijk punt. Ook hiermee houden wij rekening bij de aanleg van de tuin in Meppel. Met een mooi tuinontwerp kan de tuinaanleg beginnen. Bij het aanleggen van je tuin, zullen wij de huidige tuin indien nodig leeghalen en overbodige producten afvoeren. Eventueel kunnen we beplanting hergebruiken.

Tuin laten onderhouden door het hoveniersbedrijf in Meppel

Tuinonderhoud door een hovenier in Meppel

Het onderhoud van de tuin kun je vaak zelf doen, maar sommige werkzaamheden laat je liever over aan een professional. In dat geval neem je contact op met Erko Tuinen: het hoveniersbedrijf voor Meppel en omgeving. Je tuin laten onderhouden door onze hoveniers, betekent dat het tuinonderhoud volledig naar wens gedaan wordt. Wil je jouw tuin winterklaar maken? Of ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf dat snoeiwerkzaamheden kan uitvoeren? Wij staan voor je klaar! Wij bieden onderhoudscontracten aan, zodat je zeker weet dat je tuin er altijd in topconditie bijligt. Maar ook op afroep zijn wij beschikbaar voor tuinonderhoud. De hovenier in Meppel zorgt ervoor dat je elk moment van het jaar kunt genieten van jouw tuin.

Bedrijfstuinen in Meppel

De tuin van een bedrijf is vaak het eerste wat de klant ziet wanneer hij de parkeerplaats af komt. Je wilt dan ook uiteraard dat deze er super strak bijligt. Onze hoveniers voor Meppel kunnen je voorzien van advies rondom jouw bedrijfstuin. Uiteraard ben je voor de aanleg en het onderhoud ook aan het juiste adres bij Erko Tuinen. Jouw groene visitekaartje kan structureel onderhouden worden door ons, het hoveniersbedrijf voor Meppel. Een voordeel voor jou wanneer je ons het onderhoud laat doen, is dat je zelf ongestoord verder kunt werken terwijl wij de werkzaamheden uitvoeren. Wij maken namelijk gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk tuingereedschap. Op deze manier hebben jij, je werknemers en jouw gasten geen lawaaioverlast en kun je rustig verder werken. Voor meer informatie over de aanleg of het onderhoud van bedrijfstuinen, neem je contact met ons op.

Kunstgras laten leggen door Erko Tuinen

Kunstgras laten leggen in Meppel? Ook dan zit je bij ons hoveniersbedrijf goed. De aanleg van kunstgras is een specialistisch werkje dat je graag aan een gespecialiseerd bedrijf overlaat. Kunstgras is een onderhoudsarm product en maakt het grasmaaien overbodig. Daarnaast geniet je het hele jaar van een groene grasmat. Steeds vaker wordt er dan ook gekozen voor deze onderhoudsarme groene grasmat gekozen. Onze hoveniers in Meppel helpen je graag bij de aanleg van kunstgras.

Kunstgras laten leggen in Meppel

De voordelen van ons hoveniersbedrijf voor Meppel

  • Onze hoveniers hebben vele jaren ervaring
  • We maken gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk gereedschap
  • Onze ruime kennis maakt ons breed inzetbaar
  • Zowel voor particulieren als bedrijven staan wij klaar
  • Onze kernwoorden: betrouwbaar, deskundig en professioneel

Offerte aanvragen bij het hoveniersbedrijf voor Meppel

Jij bent op zoek naar hovenier in Meppel wilt graag vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Erko Tuinen. Ons ervaren team van vakmensen geeft je graag tuinadvies en helpt je verder met tuinaanleg of tuinonderhoud. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!