06 15266326

Hovenier in Emmen

Op zoek naar een hovenier in Emmen? Dan ben je bij Erko Tuinen aan het juiste adres. Met een ruime ervaring op het gebied van tuinonderhoud, tuinaanleg en beplanting zijn wij de juiste hovenier voor jouw tuin in Emmen. Wij maken gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk tuingereedschap, wat het ook voor bedrijven aantrekkelijk maakt om met ons in zee te gaan. Terwijl onze hoveniers aan het werk zijn, kunnen jij en je werknemers rustig doorwerken zonder geluidsoverlast en stankoverlast. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Tuin laten aanleggen in Emmen

In de ruim 20 jaar dat wij werkzaam zijn als hovenier, hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Deze kennis delen we graag met je. Voor tuinadvies in Emmen ben je bij ons hoveniersbedrijf dan ook aan het juiste adres. Met een tuinontwerp en uitgebreid tuinadvies is de tuinaanleg een goed vervolg. Bij de aanleg van je tuin, kunnen we uiteraard ook het leeghalen van je tuin verzorgen. Eventuele beplanting kan uiteraard weer hergebruikt worden. Datzelfde geldt voor bestrating. Bij de tuinaanleg in Emmen houden wij uiteraard rekening met een aantal zaken. Zo bekijken we tijdens het ontwerpen van de tuin al waar er lichtpunten dienen te komen en waar eventuele stopcontacten geplaatst dienen te worden. Ons hoveniersbedrijf voor Emmen kan de complete tuin aanleggen in Emmen voor je. Totale tuinaanleg betekent dat we van begin tot eind ermee aan de slag gaan, van het verwijderen van oude beplanting tot het afvoeren van overtollig materiaal. Uiteraard is het ook mogelijk om gedeeltelijke tuinaanleg in Emmen door ons te laten verzorgen, bijvoorbeeld de aanleg van een terras of gazon. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De hovenier voor Emmen werkt met passie aan jouw tuin.

Tuinonderhoud in Emmen

Nadat je de tuin hebt laten aanleggen door de hovenier voor Emmen, wil je de tuin uiteraard zo lang mogelijk mooi en als nieuw houden. Daarvoor is tuinonderhoud noodzakelijk. Je kunt je tuin prima zelf onderhouden, maar in sommige gevallen is de hulp van de hovenier voor Emmen meer dan welkom. Bijvoorbeeld wanneer je door bepaalde omstandigheden zelf niet in staat bent om de tuin te onderhouden, vanwege een blessure, omdat je op vakantie bent of wegens tijdgebrek. Ons hoveniersbedrijf staat dan voor je klaar. Wij kunnen het tuinonderhoud tuinonderhoud in Emmen wekelijks, om de week, maandelijks, halfjaarlijks of op afroep voor je verzorgen. Samen leggen we je wensen vast in een onderhoudsplan en daarmee gaan we aan de slag. Wil je jouw tuin laten onderhouden in Emmen? Neem dan contact op met Erko Tuinen en vraag naar de mogelijkheden.

Tuin laten onderhouden door de hovenier voor Emmen

Erko Tuinen is het hoveniersbedrijf voor Emmen

Hovenier in Emmen nodig? Dan is Erko Tuinen jouw betrouwbare partner. Je kiest voor Hoveniersbedrijf Erko Tuinen, omdat:

  • wij ruim 20 jaar ervaring hebben
  • ons bedrijf gebruik maakt van geluidsarm tuingereedschap
  • onze kennis graag met je delen
  • betrouwbaarheid, deskundigheid en professionaliteit ons het best omschrijven
  • wij naast een ruime kennis op het gebied van beplanting, je ook van dienst kunnen zijn met de aanleg van kunstgras
  • zowel particulieren als bedrijven van onze diensten in Emmen gebruik kunnen maken

Bedrijfstuinen

Heb jij een bedrijf in Emmen en wil je de tuin van je bedrijf op orde hebben? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf voor Emmen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen. Onze hoveniers weten dat de tuin het visitekaartje is van jouw bedrijf. Dit is immers het eerste wat de klant of gast ziet wanneer hij je bedrijf binnenwandelt. Een nette, strakke bedrijfstuin geeft een goede eerste indruk af aan je klanten en gasten. Daarnaast werken wij met geluidsarm tuingereedschap en dat levert vele voordelen voor jou en je werknemers op. Zo kun je rustig vergaderen terwijl ons hoveniersbedrijf buiten aan het werk is. Je hebt immers geen geluidsoverlast meer. Ons gereedschap is naast geluidsarm ook milieuvriendelijk en dat betekent geen vieze benzinelucht meer. Je wordt dus niet gestoord tijdens je werkzaamheden terwijl onze hoveniers hun werk doen.

Bedrijfstuinen in Emmen laat je onderhouden door Erko Tuinen

Kunstgras laten leggen

Kunstgras kent vele voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Zo is het een onderhoudsarm product, heb je keuze uit verschillende poolhoogtes en diktes van de grassprieten en is het kleurvast. Erko Tuinen kan de aanleg van kunstgras in Emmen voor je verzorgen. Door kunstgras te laten leggen, ligt jouw gazon er het gehele jaar mooi fris en groen bij. Wil je meer informatie over kunstgras leggen in Emmen of wil je een gratis offerte aanvragen voor de aanleg van kunstgras? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op met de hovenier voor Emmen

Meer weten over wat het hoveniersbedrijf voor Emmen voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Onze hoveniers zijn werkzaam in Emmen, maar je vindt ons ook in de omliggende plaatsen, zoals Erm, Sleen, Emmer-Compascuum en Odoorn. Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan.