06 15266326

Hovenier in Assen

Hovenier in Assen nodig? Dan ben je bij Erko Tuinen aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tuinonderhoud, tuinaanleg en het aanleggen van kunstgras is Erko Tuinen de hovenier voor Assen en omgeving. Onze hoveniers beschikken over een brede kennis op het gebied van beplanting en tuinonderhoud en werken met geluidsarm en milieuvriendelijk tuingereedschap. Terwijl onze hoveniers aan de slag gaan in jouw tuin, kun jij dus rustig verder gaan met je dagelijkse bezigheden zonder geluids- of stankoverlast.

Tuinaanleg door het hoveniersbedrijf voor Assen

Een nieuwe tuin aanleggen is een hele klus. Deze klus laat je dan ook graag over aan een professioneel hoveniersbedrijf. Voor Assen neem je daarom contact op met de hoveniers van Erko Tuinen. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij je uitstekend van dienst zijn bij de tuinaanleg. De aanleg van je tuin is immers de basis van een stralende en bloeiende tuin. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. De particuliere tuin wordt daarbij aangepakt als verlengstuk van de woonkamer met ruimte voor een heerlijk beschut terras en eventuele speelgelegenheid voor de kinderen. Ook zorgen wij bij de tuinaanleg van de particuliere tuin voor lichtpunten, stopcontacten en drainagesystemen.

Tuinaanleg in Assen
Laat je tuinaanleg verzorgen door de professionele hovenier voor Assen

Bedrijfstuinen

Naast de aanleg en verzorging van particuliere tuinen, staan onze hoveniers in assen ook klaar voor bedrijven en hun tuinen. Een bedrijfstuin is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het is het eerste wat je klanten zien wanneer ze je bezoeken. Daarnaast is het voor je werknemers een plek waar zij zich kunnen ontspannen. Lekker buiten in het zonnetje hun lunch nuttigen of even een klein ommetje maken in de pauze. Een goed aangelegde en netjes onderhouden bedrijfstuin is dan ook erg belangrijk. Het grote voordeel van Erko Tuinen is dat ons hoveniersbedrijf gebruik maakt van geluidsarm gereedschap. Terwijl jij met jouw werknemers aan het vergaderen bent, gaan de werkzaamheden buiten gewoon verder zonder dat jij hier last van hebt. In korte tijd ligt de bedrijfstuin er weer netjes bij. Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voordelen van het hoveniersbedrijf voor Assen: Erko Tuinen

  • Ruime ervaring: meer dan 20 jaar in het vak
  • Geluidsarm tuingereedschap: onze hoveniers gebruiken stil, milieuvriendelijke gereedschap
  • Brede kennis: onze kennis op het gebied van tuinieren en beplanting delen we graag met je
  • Kunstgras: ook voor het onderhoudsarme kunstgras kun je bij ons terecht
  • Hovenier voor particulier en bedrijf
  • Betrouwbaar, deskundig en professioneel
Erko Tuinen is het hoveniersbedrijf voor Assen

Tuin laten onderhouden

Om van je tuin te kunnen blijven genieten, is tuinonderhoud van groot belang. Je tuin onderhouden is in veel gevallen een tijdrovende klus. Door contact op te nemen met Erko Tuinen, kan deze hovenier voor Assen het onderhoud van jouw tuin op zich nemen. Dat is in veel gevallen een plezierige gedachte. Zeker wanneer je weinig tijd hebt, geen groene vingers hebt of om andere redenen niet in staat bent het tuinonderhoud te verzorgen. Ook tijdens vakantieperiodes kunnen wij het tuinonderhoud op ons nemen. Je tuin laten onderhouden door ons hoveniersbedrijf in Assen kan dan ook wekelijks, maandelijks, halfjaarlijks of op afroep. Uiteraard is in overleg veel mogelijk. Samen met onze hovenier in Assen stel je een onderhoudsplan op en gaan wij hiermee aan de slag. Een belangrijk onderdeel van tuinonderhoud is boomverzorging. Door jouw bomen op de juiste wijze te laten snoeien, blijven deze langer gezond, mooi groen en is de vruchtopbrengst van de boom een stuk beter. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

De aanleg van kunstgras in Assen

Steeds vaker zie je kunstgras terugkomen in tuinen. Erko Tuinen volgt deze trend op de voet en heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Ook bij jou in Assen misstaat een diepgroene grasmat niet. Kunstgras laten leggen in Assen brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Zo is kunstgras een onderhoudsarm product en maakt het grasmaaien overbodig. Je hebt immers de keuze uit verschillende poolhoogtes. Jou gras is dus altijd op de door jou gewenste hoogte. Daarnaast is het kunstgras kleurvast en goed weersbestendig. Enkel bij vorst is het beter het gras niet te betreden om beschadigingen te voorkomen. Voor de aanleg of meer informatie over het onderhoud kun je bij onze hovenier in Assen terecht.

Kunstgras laten aanleggen in Assen door Erko Tuinen

Contact met het hoveniersbedrijf voor Assen

Hoveniersbedrijf in Assen nodig? Dan neem je contact op met de hoveniers van Erko Tuinen. Wij verzorgen al je hovenierswerkzaamheden in de breedste zin van het woord en helpen je graag verder met de tuin. Wij zijn werkzaam in Assen, maar je vindt ons ook in omliggende plaatsen zoals Zeijen, Rolde, Grolloo, Hooghalen en Smilde. Vraag vrijblijvend een offerte aan.