06 15266326

Hovenier in Hollandscheveld

Op zoek naar een hovenier voor Hollandscheveld? Dan ben je bij Erko Tuinen aan het juiste adres. De tuin wordt steeds vaker gezien als verlengstuk van onze woonkamer. Daarom wordt de tuin ook steeds belangrijker voor ons woongenot. Om volop van je tuin te kunnen genieten, dient deze op de juiste manier aangelegd en onderhouden te worden. Voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hollandscheveld ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij je uitstekend adviseren en al je tuinwensen terugbrengen in het tuinontwerp. Neem contact op voor meer informatie over ons hoveniersbedrijf en onze diensten.

Geluidsarm tuinieren in Hollandscheveld

Wanneer je kiest voor ons hoveniersbedrijf, ben je verzekerd van kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat de geluiden die het maai- en snoeiwerk met zich meebrengen niet als prettig ervaren worden. Sterker nog, het wordt vaak als hinderlijk gezien. Bij Erko Tuinen werken wij met geluidsarm en milieuvriendelijk tuingereedschap. Dat betekent geen geluidsoverlast en geen vieze geuren van benzine. Jij en je collega’s kunnen rustig doorwerken terwijl wij je tuin onderhouden. De geplande vergadering kan dus gewoon doorgaan. Ook voor scholen is dit een groot voordeel. Wanneer wij het onderhoud van de schooltuin verzorgen, worden de leerlingen niet uit hun concentratie gehaald. De geplande toetsen kunnen dus ook gewoon hun doorgang vinden.

Hovenier in Hollandscheveld nodig?

Tuinonderhoud

Het tuinonderhoud in Hollandscheveld door de hoveniers van Erko Tuinen wordt geheel naar jouw wens gedaan. Heb je geen groene vingers of geen tijd voor het onderhoud van je tuin, dan verzorgen wij het graag voor je. We verzorgen het onderhoud van de hele tuin voor je wekelijks, maandelijks of op afroep, maar je huurt ons ook in voor enkel het maai- en snoeiwerk. Passend binnen je budget maken we een onderhoudsplan. Tevens huur je de hovenier voor Hollandscheveld in voor het winterklaar maken van je tuin. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfstuinen en gemeenschappelijke tuinen

Erko Tuinen is een professionele hovenier met meer dan 20 jaar ervaring. Je kunt ons daarom prima inhuren voor de aanleg of het onderhoud van gemeenschappelijke tuinen of bedrijfstuinen. Ook in Hollandscheveld is dit hoveniersbedrijf actief. En onze hoveniers weten dat de bedrijfstuin het visitekaartje is van je bedrijf. Het is immers het eerste wat klanten van je bedrijf te zien krijgen, wanneer zij op bezoek komen. Een mooie bloeiende tuin zonder onkruid is daarom zeer welkom. Onze hoveniers verzorgen het onderhoud van jouw bedrijfstuin wekelijks, maandelijks of op afroep. Aan de hand van een onderhoudsplan wordt alles beschreven en weet je precies wat wij voor jouw bedrijfstuin betekenen. Hetzelfde geldt voor gemeenschappelijke tuinen van bijvoorbeeld een appartementencomplex. Onze hoveniers in Hollandscheveld staan ook voor je gemeenschappelijke tuin klaar.

Een hoveniersbedrijf voor jou in Hollandscheveld

De hoveniers van Erko Tuinen beschikken over veel ervaring. Voor tuinadvies, tuinonderhoud en je bedrijfstuin kom je dan ook bij ons. Met onze brede kennis op het gebied van tuinen en onderhoud zijn wij ook jou graag van dienst. Neem contact op met Erko Tuinen, hét hoveniersbedrijf voor Hollandscheveld. Wij staan je graag te woord.