06 15266326

Hovenier in Hengelo

Ben jij op zoek naar een vakkundige hovenier in Hengelo en omgeving? Dan ben je bij ERKO Tuinen aan het juiste adres! Jarenlange ervaring op het gebied van tuinen maken ERKO Tuinen dé hovenier voor al jouw tuinwerkzaamheden in Hengelo en omgeving. Of het nou gaat om tuinaanleg of tuinonderhoud, ERKO Tuinen voert het voor je uit. Het enthousiaste en vakkundige team van ERKO Tuinen beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van bestrating en beplanting. Door jouw tuinonderhoud uit te laten voeren door ERKO Tuinen weet je zeker dat jouw tuin in goede handen is, zodat jij, zodra het weer het toelaat, direct kunt genieten van een prachtige, stralende tuin.

Geluidsarm tuinieren

ERKO Tuinen tuiniert uitsluitend geluidsarm. Geluidsarm tuinieren kent een heleboel voordelen. Ten eerste zorgt geluidsarm tuinieren ervoor dat geluidsoverlast voorgoed verleden tijd is. Dat betekent dat je ook als onze hoveniers langskomen, ongestoord in alle rust buiten kunt zitten. Daarnaast zorgt geluidsarm tuinieren ervoor dat de rust in de buurt bewaard blijft. Zo blijft de band met de buren goed. Geluidsarm tuinieren is daarnaast uitermate geschikt voor bedrijfstuinen, gemeenschappelijke tuinen en schooltuinen. Door het onderhoud van dit soort tuinen geluidloos uit te voeren blijven de werknemers en scholieren gefocust op hun werk, wat, in het geval van een bedrijfstuin, de productiviteit verbetert, en, in het geval van een schooltuin, leerresultaten verbetert. Ben jij lid van een Vereniging van Eigenaren? Door te kiezen voor geluidsarm tuinonderhoud in Hengelo voor gemeenschappelijke tuinen verstoort tuinonderhoud bovendien niet langer het leven van alledag.

Hoveniersbedrijf in Hengelo

Tuinadvies en tuinaanleg in Hengelo

Heb jij recent een nieuwe woning gekocht of is de tuin van jouw huidige woning in Hengelo toe aan herindeling? Ook voor tuinadvies en tuinaanleg ben je bij ERKO Tuinen aan het juiste adres. Onze uitgebreide kennis en ruime ervaring zorgen ervoor dat wij je tuin geheel naar jouw wens kunnen vormgeven. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden van de beschikbare ruimte, om vervolgens een ontwerp op te stellen dat daar alles uit weet te halen. Zo kun jij maximaal genieten van je nieuwe tuin, zodra de tuinaanleg door jouw hoveniersbedrijf in Hengelo is afgerond.

Tuinonderhoud door een hoveniersbedrijf in Hengelo

Heb je nog niet zo lang geleden een nieuwe tuin laten aanleggen of bent je al de eigenaar van een prachtige tuin, maar is tuinonderhoud niet helemaal jouw ding? Hoveniersbedrijf ERKO Tuinen voert het tuinonderhoud graag voor je uit. Door jouw tuinonderhoud uit te laten voeren door dé hovenier in Hengelo en omgeving, ERKO Tuinen, ben jij verzekerd van een tuin die er altijd stralend uitziet. Zo kunt je, zodra het weer het toelaat, heerlijk in het zonnetje genieten van een prachtige, verzorgde tuin.

Bedrijfstuinen in Hengelo

Ben jij de eigenaar van een bedrijf of ben jij binnen het bedrijf waar je werkzaam bent verantwoordelijk voor het tuinonderhoud? Jouw bedrijfstuin is het eerste wat bezoekers zien als ze aankomen. Door het onderhoud van jouw bedrijfstuin uit te besteden aan ERKO Tuinen ben jij verzekert van een bedrijfstuin die een krachtige indruk maakt op al jouw bezoekers. Daarnaast zorgt ons geluidsarme tuinonderhoud ervoor dat het tuinonderhoud niet voor overlast zorgt, zodat de werknemers niet worden gestoord in hun concentratie. Jouw bedrijfstuin in Hengelo is in goede handen bij ERKO Tuinen.

Een stralende tuin met behulp van hét hoveniersbedrijf in Hengelo en omgeving

Wij Nederlanders zijn buitenmensen. Zodra het zonnetje door de wolken breekt en de temperatuur buiten boven de 15 graden stijgt, zijn wij in de tuin te vinden. Het is daarom belangrijk dat jouw tuin goed verzorgd is, zodat je direct kunt genieten van de frisse lucht en de warme zon. ERKO Tuinen kan ervoor zorgen dat jouw tuin altijd keurig verzorgd is. Jarenlange ervaring en een passie voor groen maken ERKO Tuinen hét hoveniersbedrijf in Hengelo en omgeving. Vraag snel een offerte aan via de website of neem contact met ons op via 06 – 15 26 63 26. Wij staan je graag te woord!