06 15266326

Hovenier in Hardenberg

Ben jij op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf in Hardenberg dat al jouw tuinwensen kan realiseren? Dan ben je bij Erko Tuinen aan het juiste adres. Van tuinaanleg tot tuinonderhoud, wij voeren alle klussen met veel plezier voor je uit. Wij zijn niet alleen werkzaam in opdracht van particulieren, ook bedrijven, scholen, verenigingen van eigenaren en andere instanties kunnen bij ons terecht. Erko Tuinen maakt zoveel mogelijk gebruik van geluidsarm tuingereedschap. Hierdoor zorgen de werkzaamheden in de tuin van jouw bedrijf of andere instantie niet voor overlast en afleiding. Wil je de aanleg of het onderhoud van jouw bedrijfstuin uitbesteden? Met Erko Tuinen wordt de overlast tot het minimum beperkt. Wij zijn je graag van dienst.

Nieuwe tuin laten aanleggen in Hardenberg

Wil jij een nieuwe tuin laten aanleggen of jouw huidige tuin opnieuw laten aanleggen? Ook voor tuinaanleg in Hardenberg ben je bij Erko Tuinen aan het juiste adres. Van grote tuinen tot kleine stadstuinen, wij leggen alle soorten tuinen met plezier voor je aan. Samen met jou stellen wij een tuinontwerp op dat helemaal bij jouw wensen past én rekening houdt met jouw budget. Ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf in Hardenberg dat de aanleg van jouw tuin voor je uit kan voeren? Van tuinontwerp tot tuinaanleg, wij voeren alle werkzaamheden graag voor je uit.

Hovenier in Hardenberg voor de tuinaanleg

Tuin laten onderhouden in Hardenberg

Een prachtige tuin verdient goed onderhoud. Het onderhouden van een tuin is echter een flinke klus die behoorlijk wat specifieke kennis vereist en veel tijd kost. Heb jij geen groene vingers of simpelweg geen tijd om jouw tuin goed te onderhouden? Dan is het aan te raden om jouw tuinonderhoud uit te besteden aan een hovenier in Hardenberg. Erko Tuinen voert alle onderhoudswerkzaamheden in jouw tuin graag voor je uit. Door het tuinonderhoud in Hardenberg uit te besteden aan Erko Tuinen, kan jij altijd genieten van een prachtige tuin.

Kunstgras laten aanleggen in Hardenberg

Het hele jaar door genieten van een prachtige tuin zonder veel onderhoud? Dan is er, naast het uitbesteden van het tuinonderhoud, nog een optie: kunstgras laten aanleggen. Door kunstgras aan te laten leggen in jouw tuin geniet jij het hele jaar door van een prachtig groen gazon, zonder tijdrovende onderhoudswerkzaamheden. Het voordeel van kunstgras is bovendien dat het bestand is tegen een stootje, waardoor eventuele kinderen er naar hartenlust op kunnen spelen. Erko Tuinen voert het kunstgras leggen uit in opdracht van zowel particulieren als bedrijven, scholen en sportverenigingen uit. Voor meer informatie over kunstgras in Hardenberg kan je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

Aanleg en onderhoud bedrijfstuinen

Wil jij de aanleg en het onderhoud van jouw bedrijfstuin uitbesteden aan een ervaren hoveniersbedrijf in Hardenberg? Ook daarvoor kan je bij Erko Tuinen terecht. Erko Tuinen maakt zoveel mogelijk gebruik van geluidsarm tuingereedschap. Hierdoor wordt de geluidsoverlast van de werkzaamheden in de tuin beperkt en worden de werknemers niet uit hun concentratie gehaald. Geluidsarm tuinonderhoud is tevens zeer geschikt voor scholen, zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en andere instanties. Heb je vragen over geluidsarm tuinonderhoud? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Boomverzorging in Hardenberg

Heb jij een aantal prachtige bomen in jouw tuin staan, maar weet je niet goed hoe je deze moet verzorgen? Ook voor boomverzorging kan je bij Erko Tuinen terecht. Erko Tuinen hovenier in Hardenberg kan de volgende vormen van boomverzorging uitvoeren:

  • bomen snoeien: onderhoudssnoei, begeleidingssnoei bij jonge bomen, het verwijderen van dode takken en het snoeien van gevaarlijke takken
  • bomen planten: zowel het op de juiste manier planten als het verankeren van bomen
  • bomen kappen en rooien: voorkom gevaarlijke situaties en schade aan de omgeving en laat het bomen verwijderen over aan een professional
  • Boomonderhoud: Door bomen goed te onderhouden blijven ze gezond en vormen ze geen gevaar voor hun omgeving
  • boomziektes bestrijden: Door bomen regelmatig grondig te controleren op boomziektes wordt verdere schade aan de bomen en hun omgeving voorkomen en kan de boomziekte indien mogelijk op tijd bestreden worden

Contact opnemen met ERKO Tuinen

Erko Tuinen is een deskundig hoveniersbedrijf in Hardenberg met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van tuinonderhoud en tuinaanleg. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen, heb je vragen over onze diensten of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn je graag van dienst.