06 15266326

Hovenier in Enschede

De tuin speelt een grote rol in ons leven. Wij Nederlanders zijn echte buitenmensen en als het weer het ook maar enigszins toelaat, zijn we buiten te vinden. We ploffen neer in een gemakkelijke stoel, heerlijk in de zon, en genieten met volle teugen van het prachtige weer. Door ervoor te zorgen dat jouw tuin er stralend uitziet, ga je nog eerder naar buiten. Voor een stralende tuin hoef je geen groene vingers te hebben. Door jouw tuinonderhoud uit te laten voeren door hét hoveniersbedrijf in Enschede en omgeving, ERKO Tuinen, ben jij verzekerd van een prachtige tuin waar je direct van kunt genieten!

Geluidsarm tuinieren

Jarenlange ervaring en een passie voor groen zorgen ervoor dat ERKO Tuinen garant staan voor kwaliteit. Maar onze ervaring en diepgewortelde passie is niet het enige wat ons uniek maakt. Wij zijn het enige bedrijf in Enschede en omgeving dat geluidsarm tuinieren uitvoert. Geluidsarm tuinonderhoud betekent concreet dat het geluid dat tuinieren met zich meebrengt zoveel mogelijk wordt beperkt. Hierdoor verstoort het tuinonderhoud de aanwezige ecosystemen niet en kunnen dieren ongestoord verder leven. Geluidsarm tuinieren is daarnaast uitermate geschikt voor het onderhoud van gemeenschappelijke tuinen die in het beheer zijn van verenigingen van eigenaren. Door het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin geluidsarm uit te laten voeren, is het tuinonderhoud voor niemand storend. Daarnaast is geluidloos tuinonderhoud een goede keuze voor bedrijven en scholen. Geluidsarm tuinonderhoud zorgt ervoor dat zowel werknemers als scholieren niet worden afgeleid, wat leidt tot betere resultaten.

Hoveniersbedrijf in Enschede

Tuinadvies en tuinaanleg in Enschede

Ben jij uitgekeken op jouw huidige tuin of heb je recent een nieuwe woning gekocht en is de tuin niet helemaal jouw smaak? Je kunt ook bij ERKO Tuinen terecht voor tuinadvies en tuinaanleg in Enschede. Samen met jou kijken we naar de beschikbare ruimte, zodat we slim gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die de ruimte biedt. Nadat het ontwerp definitief is goedgekeurd door jou, gaan we over tot het aanleggen van de tuin. Ook de aanleg van jouw tuin voeren wij zo geluidloos mogelijk uit, zodat er geen ergernissen ontstaan bij eventuele buren. ERKO Tuinen is het hoveniersbedrijf in Enschede dat met jou meedenkt, zodat jij jouw tuin maximaal kunt benutten!

Tuinonderhoud door een hoveniersbedrijf in Enschede

Nadat jouw tuin (gedeeltelijk) opnieuw is aangelegd, wil je er natuurlijk voor zorgen dat hij er adembenemend mooi uit blijft zien. Door jouw tuin regelmatig te onderhouden zorg je ervoor dat jouw tuin altijd een paradijsje blijft. Echter, als tuinieren niet helemaal jouw ding is, kan het best een uitdaging zijn. Gelukkig is er een hovenier in Enschede die jou daar met alle plezier bij wil helpen. Door jouw tuinonderhoud uit te besteden aan ERKO Tuinen weet je zeker dat jouw tuin zomer en winter een plaatje is, en kun je bovendien direct van jouw tuin genieten, zodra het weer het toelaat.

Bedrijfstuinen in Enschede en omgeving

Ben jij de eigenaar van een bedrijf of ben jij binnen het bedrijf waar jij werkzaam voor bent, verantwoordelijk voor het onderhoud van de tuin? De aanblik van de bedrijfstuin bepaalt voor een groot gedeelte de eerste indruk die bezoekers krijgen van jouw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat de tuin van een bedrijf netjes onderhouden wordt, zodat jouw tuin een krachtige indruk achterlaat. ERKO Tuinen is een specialist in het onderhouden van bedrijfstuinen. Wij zijn de enige hovenier in Enschede en omgeving die het onderhoud van jouw bedrijfstuin geluidsarm uit kan voeren. Geluidsarm tuinonderhoud kent veel voordelen. Het zorgt er onder andere voor dat jouw werknemers ongestoord door kunnen werken terwijl onze hoveniers ervoor zorgen dat jouw bedrijfstuin in Enschede er weer prachtig uitziet. Zo blijven de resultaten van jouw bedrijf hoog én heet jouw goed onderhouden bedrijfstuin alle bezoekers op krachtige wijze welkom.

Een stralende tuin door hét hoveniersbedrijf in Enschede en omgeving

Kan jouw tuin wel een onderhoudsbeurt gebruiken of ben je uitgekeken op je huidige tuin? Neem dan snel contact op met ERKO Tuinen. Jarenlange ervaring, puur vakmanschap en een enthousiast team met passie voor hun werk garanderen jou dat jouw tuin in goede handen is. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin in Enschede binnen no time een jaloersmakend plaatje wordt.