06 15266326

Hovenier in Drenthe

Erko Tuinen is een hoveneniersbedrijf uit Drenthe dat meer dan 18 jaar ervaring heeft op het gebied van tuinieren. Wij verzorgen het tuinonderhoud en de tuinaanleg voor zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor heeft deze hovenier uit Drenthe een ruime kennis opgebouwd op het gebied van onderhoud van tuinen en beschikken wij over een brede kennis van beplanting, bestrating en andere tuinbenodigdheden. De tuinwerkzaamheden worden door Erko Tuinen geluidsarm en milieuvriendelijk uitgevoerd. Wij beschikken over geluidsarm, elektrisch tuingereedschap, wat fijn is voor het milieu, omdat er minder CO2 uitstoot plaatsvindt en minder belastend voor de omgeving is.

Professioneel tuinadvies

Hovenier in DrentheOns hoveniersbedrijf uit Drenthe kan u professioneel advies geven over de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Onze ervaren hoveniers hebben verstand van zaken en beschikken over de benodigde vakkennis. Onze hovenier in Drenthe kan u adviseren over de mogelijkheden van uw tuin. Kiest u voor een tuin waar de kinderen lekker in kunnen spelen, dan wilt u uiteraard weten hoe u deze het beste in kunt richten. Of gaat u juist voor een tuin die rust uitstraalt en waar u op uw gemak naar de vogels kunt luisteren. Hoe kunt u deze het beste aanleggen? Dat kan onze hovenier in Drenthe u vertellen!

Tuinonderhoud door een hoveniersbedrijf uit Drenthe

Tuinonderhoud is een tijdrovende klus. Ook is niet altijd duidelijk wanneer de beplanting gesnoeid dient te worden. Erko Tuinen is een hovenier in Drenthe, die deze klus voor u kan klaren. Wij werken naar de wens van de klant. Onze hoveniers werken zelfstandig, maar hebben regelmatig contact met u. U kunt ervoor kiezen om de tuin door ons hoveniersbedrijf uit Drenthe wekelijks, maandelijks of twee keer per jaar te laten onderhouden. Maar andere frequenties zijn ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden wat betreft tuinonderhoud in Drenthe te bespreken.

Hovenier uit Drenthe voor uw tuinaanleg

De juiste aanleg van uw tuin is de basis voor jarenlang buiten genieten. Zowel de aanleg van uw privétuin of de bedrijfstuin is in goede handen bij Erko Tuinen. Deze hovenier uit Drenthe weet met meer dan 18 jaar ervaring dat de tuin voor particulieren steeds meer een verlengstuk is van de woonruimte binnen. Een mooie, bloeiende tuin die rust brengt of een ruimte waar plek is voor de kinderen om lekker buiten te spelen. Ook voor bedrijven is de tuin belangrijk. Vaak is de tuin het visitekaartje van uw bedrijf. Het is het eerste wat de klant te zien krijgt. De aanleg en het onderhoud is dan ook van groot belang. De hoveniers van Erko Tuinen weten dit en zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin een goede indruk achterlaat.

Contact met een hoveniersbedrijf uit Drenthe

Ook uw tuinverzorging overlaten door een hovenier in Drenthe? Neem dan contact op met Erko Tuinen. Wij maken graag een afspraak met u om onze kennis en de mogelijkheden te delen. Ook kunnen wij u dan vertellen over onze geluidsarme en milieuvriendelijke werkwijze. Wij informeren u met alle plezier!