06 15266326

Hovenier in Dedemsvaart

Heb jij een hovenier in Dedemsvaart nodig? Dan is Erko Tuinen de geschikte hovenier voor jou! Met een vakkundig team van professionals weten zij van elke tuin weer een juweeltje te maken. Met een ruime ervaring op het gebied van tuinontwerp, beplanting en tuinonderhoud weten wij wat jouw tuin nodig heeft. Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van tuinen en het onderhoud aan je tuin, maar ook voor de aanleg van kunstgras ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met geluidsarm en milieuvriendelijk gereedschap, zodat jij en je omgeving weinig overlast hebben van de werkzaamheden aan je tuin.

Tuinaanleg door de hovenier in Dedemsvaart

Het begint allemaal bij de basis. De tuinaanleg is de basis van jaren genieten in een mooie bloeiende en stralende tuin. De tuin geldt steeds vaker als verlengstuk van de woonkamer. Een terras met heerlijke loungeset is in dat geval een goede keuze. Daarnaast is speelruimte voor de kinderen ook vaak een vereiste voor onze klanten in Dedemsvaart. En willen ze ook graag wat ruimte overhouden om bijvoorbeeld een gezellig barbecuefeest voor vrienden te organiseren. Al deze eisen nemen wij, de hovenier voor Dedemsvaart, mee in het ontwerp. Wanneer het ontwerp gereed en goedgekeurd is, starten we met de tuinaanleg. Je laat het aanleggen van je nieuwe tuin graag over aan de professional, die van aanpakken weet. Erko Tuinen heeft in de vele jaren in het vak veel kennis opgedaan over planten en beplanten en kan je uitstekend adviseren bij de plantenkeuze en het onderhoud. Zo komt jou tuin er mooi en stralend bij te liggen.

Hoveniersbedrijf in Dedemsvaart

Kunstgras laten leggen

Eén van de specialiteiten van Erko Tuinen is het aanleggen van kunstgras. Kunstgras kent veel voordelen ten opzichte van natuurgras. Niet alleen blijft de grasmat het gehele jaar keurig fris en groen, ook kies jij bij aanschaf de poolhoogte, de dikte van de grasspriet en de dichtheid van je grasmat. Samen met de hovenier voor Dedemsvaart maak je jouw grasmat op deze manier geheel naar eigen wens. Een ander voordeel van kunstgras is ideaal voor de ‘luie’ tuinman. Het gras hoeft immers niet gemaaid of bemest te worden. Ook is het beregenen van de grasmat overbodig. Deze mooie groene mat laat je leggen door het hoveniersbedrijf voor Dedemsvaart, Erko Tuinen. Zij kunnen je alles vertellen over kunstgras en adviseren je graag bij de aanschaf.

Tuinonderhoud in Dedemsvaart

Heb je niet zo’n groene vingers en weet je niet waar je moet beginnen in de tuin? Of hou je van tuinieren en een mooie bloeiende tuin, maar heb je geen tijd of lukt het je om andere redenen niet de tuin te onderhouden. Dan schakel je de hovenier voor Dedemsvaart in. Samen bekijken wat er moet gebeuren aan de tuin. Snoeiwerkzaamheden, maaiwerkzaamheden en onkruid wieden zijn allemaal taken die wij van je over kunnen nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om de taken te verdelen. Zo neem jij bijvoorbeeld e maaiwerkzaamheden voor je rekening en zal het hoveniersbedrijf voor Dedemsvaart de beplanting snoeien en de overige tuinwerkzaamheden voor zich nemen. Voor dit werk maken onze hoveniers gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk materiaal. Geluidsarm tuinieren maakt stankoverlast en geluidsoverlast verleden tijd.

Het hoveniersbedrijf voor Dedemsvaart voor bedrijfstuinen

De aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen kennen een andere aanpak dan bij privétuinen en onze hoveniers in Dedemsvaart weten dat. Een bedrijfstuin kent verschillende doeleinden. Zo kan hij enkel ter decoratie dienen. Het is immers het eerste wat de bezoeker van je bedrijf opvalt wanneer hij het terrein oploopt. Een mooie, bloeiende tuin, wellicht in de stijl van het bedrijf is dan een leuk idee. Misschien kan in het ontwerp van de bedrijfstuin zelfs het logo van het bedrijf meegenomen worden. Maar een bedrijfstuin kan tevens dienen als rustplek of pauzeplaats voor de medewerkers. In dat geval is het fijn voor de medewerkers als ze een klein stukje kunnen wandelen of heerlijk kunnen zitten in het zonnetje. Het eventuele terras of picknickgelegenheid dient niet te dicht bij het gebouw te staan. Wanneer er collega’s zijn die door willen werken worden dan niet onnodig gestoord. Ook voor het onderhoud van de bedrijfstuin schakel je het hoveniersbedrijf voor Dedemsvaart in. Erko Tuinen werkt met geluidsarm tuingereedschap. Op die manier kunnen jij en je collega’s rustig doorwerken terwijl wij zorgen dat de tuin er weer netjes bijligt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer informatie over de hovenier voor Dedemsvaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je vraagt eenvoudig een gratis offerte aan voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van je tuin. Onze hoveniers zijn werkzaam in Dedemsvaart, maar ook in de omliggende plaatsen zoals, Balkbrug, Slagharen, Hardenberg, Ommen en Nieuwleusen, neem je contact met ons op. Wij staan je graag te woord.