06 15266326

Hovenier in De Wijk

Ben jij op zoek naar een hoveniersbedrijf in De Wijk die jouw tuin opnieuw kan aanleggen en kan onderhouden? Dan ben je bij ERKO Tuinen aan het juiste adres. Wij verzorgen de tuinaanleg en het tuinonderhoud voor zowel bedrijven als particulieren. Bij ons is geluidsarm tuinieren de standaard. Dat betekent dat de tuinwerkzaamheden die wij uitvoeren niet voor overlast zorgen, waardoor bewoners en werknemers niet gestoord worden. Door ERKO Tuinen hovenier in De Wijk in te huren ben je verzekerd van een stralende tuin. Wij zijn niet alleen werkzaam in De Wijk, maar voeren ook tuinwerkzaamheden uit in de omliggende plaatsen, zoals Koekange, Staphorst, Meppel en Ruinerwold.

Tuinadvies in De Wijk

ERKO Tuinen heeft bijna 20 jaar ervaring op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Hierdoor hebben wij ruime kennis opgedaan het gebied van beplanting, bestrating en tuinverzorging. Zijn er planten in jouw tuin die niet goed groeien, krijg je die kale plek op je gazon maar niet goed weg of weet je niet goed wat je met dat ene hoekje in de tuin moet doen? Wat de situatie ook is, wij kunnen je adviseren in De Wijk. Neem gerust contact op met ERKO Tuinen hovenier in De Wijk. Wij helpen je graag verder.

Tuinaanleg door een hoveniersbedrijf in De Wijk

Kan jouw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Ook voor het aanleggen van een tuin kun je terecht bij hét hoveniersbedrijf in De Wijk. Of het nou gaat om het opnieuw aanleggen van een bestaande tuin of het aanleggen van een tuin bij een nieuwe woning, wij zorgen er met plezier voor dat jouw tuin (weer) leefbaar wordt. ERKO Tuinen hovenier in De Wijk is er voor al jouw tuinwerkzaamheden.

Hoveniersbedrijf in De Wijk

Tuinonderhoud door hovenier in De Wijk

Heb jij een prachtige tuin laten aanleggen maar is het onderhouden ervan niet helemaal je ding? ERKO Tuinen is hét hoveniersbedrijf in De Wijk voor al je tuinonderhoud. Wij voeren alle soorten onderhoud, van seizoen onderhoud tot wekelijks onderhoud, voor je uit. Door het tuinonderhoud in De Wijk uit te laten voeren door ERKO Tuinen hovenier in De Wijk kan jij, zodra het mooi weer is, genieten van een prachtig onderhouden tuin.

Geluidsarm tuinieren is de standaard door hét hoveniersbedrijf in De Wijk

Het onderhouden van tuinen kan behoorlijk veel geluid met zich meebrengen. Wij van ERKO Tuinen begrijpen dat deze geluiden overlast kunnen veroorzaken. Daarom zorgen wij ervoor dat het onderhouden en aanleggen van tuinen zoveel mogelijk geluidsarm wordt uitgevoerd, met behulp van milieuvriendelijk elektrisch tuingereedschap. Dit gereedschap is niet alleen geluidlozer, maar stoot ook minder CO2 uit. Zo worden de aanwezige ecosystemen niet langer verstoord en veroorzaakt het gereedschap geen geluidsoverlast in de buurt. Wij zijn dé hovenier in De Wijk voor geluidsarm tuinonderhoud.

Bedrijfstuinen en vereniging van eigenaren in De Wijk

Omdat wij alle tuinwerkzaamheden geluidsarm uitvoeren, zijn wij hét hoveniersbedrijf in De Wijk voor de aanleg en het onderhouden van bedrijfstuinen, schooltuinen en gemeenschappelijke tuinen in het beheer van een vereniging van eigenaren. Wanneer jij het tuinonderhoud laat uitvoeren door ERKO Tuinen hovenier in De Wijk worden werknemers, leerlingen en bewoners niet langer uit hun concentratie gehaald, met hogere resultaten als gevolg.

Een fantastische tuin door een hovenier in De Wijk

Wil jij ook een prachtige tuin in De Wijk die klaar is voor gebruik zodra het weer het toelaat? Laat dan jouw tuinaanleg en tuinonderhoud uitvoeren door ERKO Tuinen hovenier in De Wijk. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!