06 15266326

Hovenier in Coevorden

Hovenier in Coevorden nodig? Dan neem je contact op met Erko Tuinen. Ons hoveniersbedrijf is onder andere werkzaam in Coevorden en de omliggende plaatsen zoals Dalen, De Krim, Gramsbergen en Nieuwlande. Je kunt bij ons terecht voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Voor zowel de tuinen bij je woning als de bedrijfstuinen neem je contact op. Erko Tuinen maakt gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk tuingereedschap, zodat je tijdens onze tuinwerkzaamheden geen hinder ervan ondervindt. Je kunt dus gewoon doorgaan met je bezigheden zonder gestoord te worden.

Hoveniersbedrijf voor Coevorden en omgeving

Wanneer je ervoor kiest je tuinwerkzaamheden door ons hoveniersbedrijf voor Coevorden te laten doen, heb je een groot voordeel. De hoveniers van Erko Tuinen maken namelijk gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk tuingereedschap. Ideaal voor het tuinonderhoud van je bedrijfstuin of schooltuin. Je hoeft je vergadering dan niet uit te stellen vanwege de snoeiwerkzaamheden of de maaigeluiden van de hoveniers die bezig zijn met het onderhoud van je tuin. Ook worden je leerlingen niet uit hun concentratie gehaald door het lawaai dat de hoveniers in Coevorden produceren. Wel zo prettig wanneer ze druk zijn met een belangrijke toets. Daarnaast weten de hoveniers van Erko Tuinen dat de tuin, met name voor een bedrijf, erg belangrijk is. Het is immers het eerste waarmee de bezoekende klant in contact komt. Ziet jouw bedrijfstuin en overzichtelijk en verzorgd uit, dan weet de klant dat het goed zit!

Hovenier in Coevoreden

Tuinaanleg

De tuin wordt steeds vaker gezien als verlengstuk van de woonkamer. Vanuit de woonkamer kijk je naar buiten en zie je de vogels hun nestjes bouwen, de kinderen spelen en de bloemen bloeien. Maar ook vanonder een overkapping of veranda is dit mogelijk. Erko Tuinen weet dat de tuin steeds belangrijker wordt. Lekker buiten eten maken en gezellig borrelen. Dat is allemaal mogelijk. De hoveniers van Erko Tuinen maken je dromen waar. Ook in Coevorden verzorgen wij de tuinaanleg. Een overkapping, tuinhuisje of veranda zijn geen probleem voor ons hoveniersbedrijf. Daarnaast leggen wij bestrating met bijbehorende drainage aan, zodat je zo weinig mogelijk last hebt van plasvorming in je achtertuin. En natuurlijk kunnen wij je uitstekend informeren en adviseren met betrekking tot de beplanting en begroeiing van je tuin, zodat je het hele jaar door kunt genieten van jouw tuin.

Tuinonderhoud door hoveniers voor Coevorden

Bij Erko Tuinen, het hoveniersbedrijf voor Coevorden, is het mogelijk om je tuin op afroep te laten onderhouden. Daarnaast kun je bij ons je tuin laten onderhouden gedurende een vakantieperiode of met een onderhoudscontract het gehele jaar door. Samen stellen we een tuinonderhoudsplan op en bespreken we alle werkzaamheden. Het is ook mogelijk om slechts bepaalde tuinwerkzaamheden uit te laten voeren door onze hovenier in Coevorden. Denk bijvoorbeeld aan snoeiwerkzaamheden of onkruidbestrijding.

Voor de tuinwerkzaamheden maken onze hoveniers gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk gereedschap. Geluidsoverlast en stinkende benzinelucht zijn daarmee verleden tijd.

Neem contact op met de hovenier voor Coevorden

Meer weten over tuinieren met geluidsarm tuingereedschap? Vrijblijvend een offerte voor tuinonderhoud aanvragen? Of je tuin laten aanleggen door ons hoveniersbedrijf in Coevorden? Neem dan contact op met Erko Tuinen. Onze hoveniers staan voor je klaar.