06 15266326

Geluidsarm tuinieren

Bij Erko Tuinen werken wij met geluidsarm en milieuvriendelijk materiaal. Voor zowel particulieren als bedrijven is dit een aangename bijkomstigheid. Het overlast van de tuinwerkzaamheden, zoals het snoeien en de maaiwerkzaamheden, is hierdoor namelijk een stuk minder.

De voordelen van geluidsarm tuinieren

  • minder geluidsoverlast voor de omgeving
  • milieuvriendelijk gereedschap
  • geen benzinelucht en/of stankoverlast

Met de geluidsarme en milieuvriendelijke elektrische gereedschappen van Erko Tuinen kan er stiller gewerkt worden. Dit geeft minder geluidsoverlast voor de omgeving, zodat je gewoon een gesprek kunt voeren met je gasten of een telefoongesprek kunt voeren terwijl de hoveniers aan het werk zijn. Ook voor bedrijven is het een verademing dat het elektrisch gereedschap minder lawaai met zich meebrengt. Geplande afspraken, presentaties en telefoongesprekken kunnen gewoon doorgang vinden. Maar ook wanneer er snoeiwerkzaamheden gedaan worden bij schoolgebouwen is dit erg fijn voor de leerlingen. Ze worden tijdens toetsen bijvoorbeeld niet afgeleid door de snoei- en maaiwerkzaamheden van buiten en ook wanneer de leerkracht wat uitlegt, is dit uitstekend te volgen.

Elektrisch tuinieren

Elektrisch tuinieren

Het gereedschap en de materialen waar Erko Tuinen mee werkt, is elektrisch. De stroom wordt geleverd door een krachtige accu met zeer hoog vermogen. Wij maken dus geen gebruik van vervuilende brandstoffen, zoals benzine, die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu maar ook voor stankoverlast zorgen. Zeker zo prettig voor het milieu, maar ook voor de omgeving.

Ook bij jou geluidsarm tuinieren

Geïnteresseerd in de vele voordelen die geluidsarm tuinieren met zich meebrengt? Laat ook je tuin aanleggen door Erko Tuinen, Hovenier uit Hoogeveen, met gebruik van geluidsarm en milieuvriendelijk gereedschap. Of wil je jouw tuin laten onderhouden door de hoveniers van Erko Tuinen, waarbij zij gebruik maken van dit gereedschap? Voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en gemeenschappelijke tuinen biedt dit vele voordelen. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Geluidsarm tuinonderhoud